Popular articles

1995-ben a MONACO SPA külföldi gyára úgy döntött, hogy olyan prémium kategóriás wellness termékeket hoz létre a legfiatalabbtól a legidősebb korosztály számára, amelyek felveszik a versenyt a világ valamennyi wellness termékeit gyártó vállalatával. Azonban rövid idő alatt rájöttek, hogy a luxus és a teljes kikapcsolódás nem csak a wellness szállodák, hanem leginkább otthonunk szerves részét kell képeznie. S mivel a mindennapi munka után mindannyian a kikapcsolódásra vágyunk, így miért ne lephetnénk meg magunkat, gyermekünket, családtagjainkat egy ilyen prémium jakuzzival, szaunával, gőzkabinnal vagy esetleg egy ellenáramoltatóval felszerelt medencével.

Wellness és luxus a jövő generációjának, baby és gyermek jakuzzik

A MONACO gyermek SPA masszázskádak egyedülállóan jó közérzetet biztosítanak a kezdetektől. Használata során, a pezsgőfürdő és a színterápia nem csak vitalizál, hanem nyugodt alvást is biztosít. A Baby SPA és a Gyermek SPA kizárólag felnőtt felügyelete mellett alkalmazható és biztonságos. Nyugodt környezetet teremthet, ahol a baba képes fejlődni és felkészülni egy életre szóló kalandra a vízzel. Fontos, hogy a gyermekek minél hamarabb képesek legyenek felépíteni a vízbe vetett bizalmukat. A babák számára a langyos vízben való lebegés a születés után, a biztonságos babavárás időszakát idézi vissza.

Babamasszázzsal kombinálva enyhítheti a szülést követő izomfeszesség okozta kellemetlenségeket és kedvező hatással lehet a csecsemőkori hasfájásra. A vízben töltött idő/lebegés (flotáció), ez egy speciális formája a babaúszásnak, anyaméh állapotra emlékezteti a babát, ez biztonságot és nyugodtságot kölcsönözhet, így kedvező hatássassal bír az idegrendszerre. Elősegítheti, hogy a fontos mozgásfejlődési szakaszok ne maradjanak ki, amelyek a későbbiekben akár komoly problémákhoz vezethetnek. A jó közérzetet fokozhatja a színterápia, amely kihat a gyermekre és a mellette felügyelő felnőttre is. A színterápia egyben nyugtató, stresszoldó hatású. A terápia feltöltheti az ember energiamezőit jobb kedvre deríthet, növelheti a szervezet immunitását a betegségekkel szemben, így egészségjavító hatása is lehet.

A hidroterápia (flotáció és vízzel való edzés) támogatja a mentális és fizikai fejlődést, valamint a baba mozgásképességének fejlesztését, és a szárazföldön való céltudatos cselekvését is. Minél jobban használja a baba az agyát és az izmait, annál erősebbek lesznek. A baba a hidroterápia során megtalálja azt a szabadságot és teret, amelyre szüksége van a fejlődéshez, és ami a legfontosabb, hogy szórakozás közben fejlődik. Illetve az is lehet, hogy nem mozog, csak élvezi a súlytalanságot.

 • Megerősíti a kötődést és bizalmat baba és szülő/hozzátartozó között
 • Elősegíti, hogy a különböző mozgásfejlődési szakaszok ne maradjanak el
 • Jótékony hatással bír a túlzott feszességen, lazaságon, illetve aszimmetrián is
 • Enyhíti a hasfájás okozta görcsöket
 • Felkészíti a babát a későbbi babaúszásra

Előnyei:

 • vegyszermentes fürdőzés, minden használat után leengedjük a vizet
 • 6-8 éves korig is használható, egy éves kor után, akár napi szinten is
 • 0-6 hós korban heti 1x-2x…speciális nyakkarikával
 • 1 éves kor után móka és kacagás a pancsolás a gyermek jakuzzikban, akár a napi fürdetésre is használható
 • bel- és kültéren egyaránt használható

A XXI. század kedvenc élvezeti cikke otthonainkban: ez a masszázskád vagy a köznyelvben elhíresült jakuzzi

Prémium akrilkád, amerikai vezérlés, rozsdamentes, állítható fúvókák, ergonomikus belső kialakítás, megbízható, ellenőrzött műszaki alapanyagokból felépített kiváló szerkezet, ez a MONACO SPA jakuzzija. Egész évben a luxusüdülés élményét biztosítja otthonában, ráadásul számos pozitív élettani hatást is köszönhetünk neki. Naponta mindössze 15 percnyi pezsgés a MONACO SPA jakuzziban feltölt energiával, serkenti a vérkeringést, az anyagcserét, erősíti az immunrendszert, a masszírozó sugarak pedig ellazítják a fáradt izmokat. Segít levezetni az egész nap során felgyülemlett stresszt, és hozzásegít a mély és pihentető éjszakai alváshoz.

Fogyókúra és relaxáció egy időben, luxuskörnyezetben

A masszírozó sugarak által keltett buborékokkal való masszírozás kalória- és testzsírégető. Egy 15 percnyi jakuzzimasszírozás annyi kalóriát éget el, mint több kilométernyi kocogás. A JET-ek nagy erősségű masszázsáramlása stimulálja a vér- és nyirokkeringést, pihentetve az izmokat, megszüntetve a fáradtságot. Mindez visszaállítja az Ön erejét, felújítva szellemét.

Teljeskörű wellnessélmény – sport és relaxáció egy víztérben!

Az úszás rendkívül jó hatással van a szervezetre: fokozza az anyagcserét, átmozgatja az összes izmot, erősíti az állóképességet, optimalizálja a szív- és érrendszer működését, a sort hosszan folytathatnánk. Éppen ezért sokan vágynak saját úszómedencére, de mivel azt gondolják úgysem lehetséges, mert például nincs elég terük hozzá, csak ábrándoznak róla.

A MONACO SPA azonban lehetővé teszi, hogy a lehető legjobb helykihasználás mellett úszhasson saját otthononában! A többféle felszereltséggel és kivitelben is rendelhető úszómedence és pezsgőkád modellünk ugyanis ellenáramoltató technikával van felszerelve. Ennek köszönhetően olyan vízáramlás jön létre, melyben a kisebb alapterület ellenére is lehetséges a folyamatos úszás. Képzeld csak el: miután leúsztál otthonodban, a saját medencédben egy kellemes távot és jólesően elfáradtál, csak átülsz a medence jakuzzi részébe és élvezed, ahogy kimerült izmaidat felfrissíti a pezsgés és a nagy erősségű masszázs funkció.

Ezeket az előnyöket kínáljuk Önnek:

 • minden igényt kielégítő széles választék;
 • ergonomikus kialakítás, letisztult design;
 • garantált minőség, akár 5 év garancia;
 • kivitelezéshez, beépítéshez szakmai támogatás;
 • kiszállítás és beüzemelés lebonyolítása;
 • értékesítésben való kedvező együttműködés.
 • Igazi yacht hangulat, úszómedence és jakuzzi egyetlen medencében!

Szaunázzon a szabadban és közben élvezze a táj szépségét a MONACO SPA kültéri szaunáival!

Aki egyszer már kipróbálta a szaunázást, az azonnal a szerelmesévé vált, hiszen nem csak kellemes kikapcsolódást jelent, de számos pozitív élettani hatása is bír. Arról a tökéletes feltöltődésről és pihenésről már nem is beszélve, amit igazán csak egy jó minőségű szaunában élhet át az ember. Annál pedig nincs is jobb, ha mindezt a saját otthonodban élvezheted, hiszen miért is ne?

A TÖKÉLETES SZAUNÁK csúcsminőségű anyagból készülnek. A legjobb minőségű természetes fát, követ és biztonságos edzett üveget használjuk alapanyagként.

Luxus szauna szobák

A MONACO SPA szauna szobák egy nagyon aprólékos munkafolyamaton mennek keresztül. Minden részlet, minden anyag milliméterenként elemezve van, különösen a sima felületek és az üveg kombinációk. A legkisebb hiba kizárása is elengedhetetlen a kivitelezésben, ezáltal túlszárnyalva a hétköznapi szaunákat. Tökéletessége az óraművesség tökéletességével vetekedik. Kínálatunkban szerepelnek FINN- és INFRAszaunák is, valamint szauna-gőzszoba, szauna-zuhanyzó kombinációk is.

Amerikai akril színek

US Cloud grey 6427
US Pure white 6459
US Pearl white 6696
US Gypsum white 9814
US Pearl grey 6970
US Sunset 6240
US Ocean blue 6811
US Cloud green 6619
US Bronze 256
US Cloud black 6878

Medence szoknya színek

14 Latest gray
14 Latest coffe
14 Latest brown red
15 Latest black
15 Latest brown red
15 Latest coffee
15 Latest glazing
15 Latest grey

Szigetelt tető színek

1001 black
1002 reddish brown
1003 navy blue
1004 brown
1005 green
1006 hoar
1007 grey
1008 coffee

Amerikai akril színek

US Cloud grey 6427
US Pure white 6459
US Pearl white 6696
US Gypsum white 9814
US Pearl grey 6970
US Sunset 6240
US Ocean blue 6811
US Cloud green 6619
US Bronze 256
US Cloud black 6878

Medence szoknya színek

14 Latest gray
14 Latest coffe
14 Latest brown red
15 Latest black
15 Latest brown red
15 Latest coffee
15 Latest glazing
15 Latest grey

Szigetelt tető színek

1001 black
1002 reddish brown
1003 navy blue
1004 brown
1005 green
1006 hoar
1007 grey
1008 coffee

Belső akril színe

fehér
sárga
kék

Külső borítás színe

fehér
sárga
pink
kék
sötétkék

Választható fatípusok

vörös cédrus
kanadai fenyő
sárga cédrus
orosz fehér fenyő
nyárfa
finn fenyő
merbau fa
afrikai ayous

Választható kövek

méhsárga kő
kis sárga kockás
kristályos
római kori kő
fluoreszkáló zöld
fekete kő
rozinsárga kő
smaragdkék

LED-színek

narancs
fűzöld
zöld
kékeszöld
kék

Választható fatípusok

vörös cédrus
merbau fa

Választható anyag

alumínium

Amerikai akril színek

US Cloud grey 6427
US Pure white 6459
US Pearl white 6696
US Gypsum white 9814
US Pearl grey 6970
US Sunset 6240
US Ocean blue 6811
US Cloud green 6619
US Bronze 256
US Cloud black 6878